Fame story: Κοκλώνης παρουσιαστής και Μικρούτσικος διευθυντής της «Μουσικής Ακαδημίας»

«Άγκυρα» στον Alpha με επαναφορά του «Fame story» από τον Οκτώβριο ρίχνει ο Νίκος Κοκλώνης. Έπειτα από μια περίοδο έντονων διαπραγματεύσεων με αντίπαλα κανάλια, ο παραγωγός και παρουσιαστής του «Just the 2 of us» ανακοίνωσε live τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς ότι το σόου θα επιστρέψει με νέο κύκλο επεισοδίων την άνοιξη, καθώς και ότι ο ίδιος ανανέωσε και θα μείνει στον Alpha.

Η επιστροφή του «Fame story» και το ενδεχόμενο… εξόδου του Νίκου Κοκλώνη από τον Alpha

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους και την παραμονή του Ν. Κοκλώνη ως παρουσιαστή στον Alpha, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Διακαής πόθος του Ν. Κοκλώνη είναι να επαναφέρει το «Fame story» τον Οκτώβριο στον Alpha, ενώ ήδη κάνει επαφές με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για να αναλάβει τη θέση του διευθυντή της «Μουσικής Ακαδημίας» του talent show, το οποίο ο ίδιος ανέδειξε το 2002 στον ΑΝΤ1.

Παρά την ανανέωση με τον Alpha, οι επαφές του Ν. Κοκλώνη με άλλα κανάλια δεν σταματούν. Λίγες ημέρες πριν -και πιο συγκεκριμένα την εβδομάδα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς- ο Ν. Κοκλώνης εθεάθη στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, όπου είχε συνάντηση με τη διευθύνουσα σύμβουλο Εύη Κουτσαφτάκη, εξετάζοντας διάφορα σενάρια συνεργασίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ