ΠΑΣΟΚ: “Κακοστημένο σόου” οι αποδοκιμασίες στον Βενιζέλο

ΠΑΣΟΚ: “Κακοστημένο σόου” οι αποδοκιμασίες στον Βενιζέλο

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ν.Ε. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ για τη διαμαρτυρία εκπαιδευτικών, έξω από το ξενοδοχείο «Divani», όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έδωσε διακαναλική συνέντευξη σε περιφερειακούς τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Θεσσαλίας.

«Η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Λάρισας καταγγέλλει και καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά μικρής ομάδας εκπαιδευτικών, που συγκεντρώθηκε έξω από το Ξενοδοχείο Divani της Λάρισας, μόνο και μόνο για να κάνει ένα κακοστημένο σόου», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και σημειώνει: «Στο ξενοδοχείο o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε προγραμματισμένη διακαναλική συνέντευξη προς τα περιφερειακά ΜΜΕ της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας. Παρότι προτάθηκε από εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, στους επικεφαλής των εκπαιδευτικών να συναντηθούν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αυτοί αρνήθηκαν αποδεικνύοντας ότι δεν είχαν καμία διάθεση για διάλογο παρά μόνον για στείρες διαμαρτυρίες, ύβρεις, τυφλές αντιδράσεις και εξυπηρέτηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων. Την αντίθετη στάση κράτησαν οι Σχολικοί Φύλακες, αντιπροσωπεία των οποίων συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και είχαν μια ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση για την επίλυση των προβλημάτων τους. . Τέτοιου είδους πρακτικές που ενισχύουν την πόλωση και το διχασμό πρέπει να απομονωθούν από το σύνολο των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης κατήγγειλε ότι επρόκειτο για «στημένη» και «προβοκατόρικη» διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για να δοθεί η δυνατότητα σε σχολικούς φύλακες να εξαγοράσουν τα ένσημα για την πενταετία που δεν τους τα «κολλούσαν» ώστε το 50% αυτών να μπορέσει να συνταξιοδοτηθεί. Σε ότι αφορά τους εκπαιδευτικούς, με πίεση του ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε στη Βουλή διάταξη με την οποία επιταχύνονται οι διαδικασίες και λύνονται γραφειοκρατικά προβλήματα, έτσι ώστε το 90% από τους εκπαιδευτικούς που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα να απορροφηθούν σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου και τους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Αποδοκιμασίες και επεισόδια στην επίσκεψη του Βενιζέλου στη Λάρισα

Σκληρή επίθεση Κοππά στον Βενιζέλο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ