ΠΑΣΟΚ: Εμπορεύεται την αγωνία του λαού ο Τσίπρας

ΠΑΣΟΚ: Εμπορεύεται την αγωνία του λαού ο Τσίπρας

«Στις εμφανίσεις του  στη Θεσσαλονίκη  ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να κρύψει πίσω από την οξύτητα των εκφράσεων του, το πολιτικό κενό των θέσεων του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην ΔΕΘ και προσθέτει:

«Από τη μια θέλει πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ από την άλλη δεν θέλει καμία αλλαγή στο κράτος. Από τη μια θέλει να εκταμιευθεί όλο το  δάνειο που παίρνει η Ελλάδα στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης με  τους εταίρους της, ενώ από την άλλη εξαγγέλλει μονομερή καταγγελία αυτής  της δανειακής σύμβασης! 

Το δίλημμα,  ήταν και  είναι, ανάμεσα στην δύσκολη αλήθεια που οδηγεί στην  έξοδο από το μνημόνιο  και  τα εύκολα και  επικίνδυνα ψέματα που οδηγούν σε ακόμη βαθύτερη κρίση.

Εμείς ακολουθήσαμε από την αρχή τον δύσκολο, αλλά ασφαλή δρόμο και κάποιοι μας  συνάντησαν καθ’ οδόν.

Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες της να φανεί σοβαρή και υπεύθυνη στο εξωτερικό, κάνει το μόνο που ξέρει, το μόνο που πιστεύει: εμπορεύεται πολιτικά την αγωνία του ελληνικού λαού και θέτει σε κίνδυνο τις σκληρές θυσίες των τελευταίων ετών».

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΒΙΝΤΕΟ-Ολόκληρη η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ