Παραλήρημα Τούρκου δημάρχου: Είμαι έτοιμος να γίνω καμικάζι και να ανατιναχθώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες

Σε έναν παραληρηματικό λόγο ο δήμαρχος του Μπόλου στην Τουρκία, έκανε εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας. Ο λόγος για τον Τανζού Οζτζάν ο οποίος είπε ότι είναι έτοιμος να γίνει καμικάζι και να ανατιναχθεί ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες.

«Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες» είπε σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN, Μαρία Ζαχαράκη.

Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος του εξωκοινοβουλευτικού «Ενιαίου Κόμματος» της γειτονικής χώρας, Αχμέτ Οζάλ πρότεινε να εισβάλει η Τουρκία στην Ελλάδα, αλλά αυτό να το πράξει μετά την απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την εξουσία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες, ο κ. Οζάλ τόνισε ότι στις εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το 2023 στη χώρα μας, μετά βεβαιότητας θα ηττηθεί η Νέα Δημοκρατία από την Αριστερά που είναι «ερεθισμένη», όπως είπε, λόγω των νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ