Παππάς στον Realfm 97,8: Το περασμένο καλοκαίρι φούντωσαν κάποιες φήμες για τον Γεωργούλη

Ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, Νίκος Παππάς μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Αν δει κανείς στο διαδίκτυο από ποια μέσα και πότε έγιναν οι αναρτήσεις με το όνομα της καταγγέλλουσας θα δυσκολευτεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τη διαρροή του ονόματος. Το περασμένο καλοκαίρι φούντωσαν κάποιες φήμες σε σχέση με συγκεκριμένες πράξεις του ευρωβουλευτή, ρωτήθηκε από το κόμμα και τον Δημήτρη Παπαδημούλη. Τα αρνήθηκε. Το κόμμα απευθύνθηκε στις υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου και εκεί δεν υπήρχε καμία ένδειξη ή έρευνα σε γνώση τους. Με το που αναδείχθηκε το θέμα, το κόμμα αντέδρασε αστραπιαία» είπε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Είναι δυσάρεστο το γεγονός αυτό και μας δυσκολεύει όλους. Σε κάθε περίπτωση οι παράνομες πράξεις κρίνονται από την δικαιοσύνη. Τα πολιτικά κόμματα κρίνονται σε σχέση με το αν προσπαθούν αυτές τις παράνομες πράξεις να τις συγκαλύψουν ή να απλώσουν ένα πολιτικό πέπλο γύρω από αυτές ή από την ανάποδη να τις εργαλειοποιήσουν. Η στάση του κόμματός μας ήταν η απολύτως ενδεδειγμένη» πρόσθεσε.

«Όλα τα κόμματα συμφωνούν ότι στις 22 του Μάη δεν θα είναι ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Το λέει και η ΝΔ. Λένε ότι δεν θα σχηματίσουν κυβέρνηση και θα παραδώσουν την εντολή» σημείωσε ο κ. Παππάς.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ