Παππάς στον Realfm 97,8: Η τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν ότι ήταν έτοιμο προς παραλαβή το σύστημα της ειδοποίησης – Δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε

“Είναι μια οδυνηρή κατάσταση που δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση, όπως και στις προηγούμενες τραγωδίες, νομίζω πρέπει να αποφεύγουμε τους οξείς τόνους” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η τελευταία ενημέρωση που είχα εγώ όταν είχαμε κάνει τις σχετικές συναντήσεις στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ήταν ότι ήταν έτοιμο προς παραλαβή το σύστημα της ειδοποίησης. Δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω” ανέφερε.

“Θα περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις να δούμε ποιες είναι οι κατευθυντήριες γραμμές που θα χαράξει η κυβέρνηση σε σχέση με την οικονομική πολιτική” σχολίασε.

“Και από τη θέση της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχει στο νου ότι και να λέει τα πεπραγμένα της δικής μας διακυβέρνησης. Δεν μπορούμε να λέμε πράγματα απολύτως αναντίστοιχα με αυτά που κάναμε” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ