Παππάς για δηλώσεις Παπαδημούλη: Είναι εκτός τόπου και χρόνου

Για την στρατηγική της Κουμουνδούρου στην επόμενη κάλπη αλλά και τα σενάρια για την ηγεσία του κόμματος έδωσε απαντήσεις ο Νίκος Παππάς.

Ρένα Δούρου: Αηδιαστικές οι δηλώσεις Παπαδημούλη, για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι στόχευση στην επόμενη κάλπη είναι να «σπάσει» η αυτοδυναμία Μητσοτάκη. «Εμείς την Δεξιά θέλουμε να ρίξουμε. Έχει αποδειχθεί Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δύναμη που ενοχλεί», είπε ο Νίκος Παππάς.

Για τα σενάρια που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να εγκαταλείπει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι «οι ψηφοφόροι και η ηγεσία της ΝΔ δεν προτιμά τον Τσίπρα ως αντίπαλο. Και αυτό είναι λογικό γιατί ο Τσίπρας την έχει νικήσει την Δεξιά ξανά και ξανά. Είναι μία προσωπικότητα με διεθνή εμβέλεια».

Κούλογλου: Τις εκλογές δεν τις κέρδισε η ΝΔ, τις έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας έχει και τις περισσότερες ευθύνες

Και συνέχισε: «Πολύ λογική (σ.σ. είναι) η στόχευση ορισμένων συμφερόντων αλλά και πολιτικών κέντρων να θέλουν να βγάλουν τον Τσίπρα από την μέση».

«Ο κόσμος περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες»

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο Νίκος Παππάς τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας να πλαισιωθεί στις εκλογές από τα στελέχη της νέας γενιάς που ήρθαν πρώτα σε σταυρούς. «Θα έπρεπε κανένας να υπολογίσει ότι σε στιγμές δύσκολες για το κόμμα μας και την παράταξή μας, ο κόσμος που μας ψήφισε και σκέφτεται να μας ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες. Αυτή είναι η ουσία», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Φάμελλος στον Realfm 97,8: Δεν υπάρχει ζήτημα ηγεσίας

«Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηγεσία που και στα δύσκολα κρατά το τιμόνι σταθερά. Είναι έτοιμη να μπει στη μάχη και η συζήτηση αυτή νομίζω αφορά κέντρα που δεν θέλουν το καλό του κόμματος», εξήγησε ο Νίκος Παππάς.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι η δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης δεν είναι αυτόνομη ο Νίκος Παππάς τόνισε: «Όχι, είναι μια πολιτική άποψη η οποία είναι εντελώς άστοχη και εκτός τόπου και χρόνου».

«Φταίμε και εμείς»

Για την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής ο Νίκος Παππάς επέρριψε ευθύνες στα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά ξεκαθάρισε ότι έχει ευθύνες και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είχαμε μία κυβερνητική πρόταση που είχε τραυματιστεί από τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Φταίμε κυρίως εμείς γιατί έπρεπε την κουβέντα αυτή να την κλείσουμε νωρίς, δηλαδή ότι δεν είναι δυνατός ο σχηματισμός κυβέρνησης από την κάλπη της απλής αναλογικής», κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ