Παπαδόπουλος: Το μείζον είναι να γίνουν οι εξετάσεις

Παπαδόπουλος: Το μείζον είναι να γίνουν οι εξετάσεις

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μίλησε στον αέρα του Real Fm και στην Κάτια Μακρή.

«Το μείζον θέμα αυτή την ώρα είναι να γίνουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Αυτή η απεργία είναι εντελώς λαθεμένη. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να στρέψουν το μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας εναντίον τους», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

«Πολλά πράγματα, λόγω και της κρίσης δεν έχουν γίνει με τον σωστό τρόπο. Πρέπει όλα αυτά να σταματήσουν. Να γίνουν οι εξετάσεις και από εκεί και πέρα, όποια προβλήματα έχουν οι καθηγητές, να κάτσουν να συζητήσουν με το Υπουργείο», συμπληρώνει ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε και την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση λέγοντας: «Μακάρι να ήταν θέμα του κυρίου Στουρνάρα. Δεν καθυστερεί το θέμα από βίτσιο η επειδή δεν θέλει. Εμείς πιέζουμε να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση».

Σχετικά με τον δίαυλο επικοινωνίας που άνοιξε χθες, ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΕΒ, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Ο κ. Τσίπρας προσαρμόζεται και κάνει ότι έκαναν όλοι οι εν δυνάμει πρωθυπουργοί. Επιδεικνύει απίστευτη προσαρμοστικότητα. Καλό είναι αυτό αρκεί να μην υπόσχεται. Καλές είναι αυτές οι επαφές. Καλό είναι να έρχεσαι σε μια επαφή με την πραγματικότητα».

Τέλος, για τα παράνομα μέλη του ΕΣΡ, ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε: «Η θητεία των μελλών του ΕΣΡ είναι προσδιορισμένη για 2 τετραετίες. Τώρα έχουν περάσει 11 χρόνια. Όντως υπάρχει ένα θέμα με αυτό».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ