Ορκωμοσία νέας Βουλής: Οι εμφανίσεις που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις

Οι ενδυματολογικές επιλογές των νέων βουλευτών που ορκίστηκαν σήμερα στη Βουλή σχολιάστηκαν και αρκετές γυναίκες έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κομψότητά τους.

Ορκωμοσία νέας Βουλής: Τα «πηγαδάκια», οι selfies και η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα μετά την παραίτηση

Η αέρινη επιλογή της Κατερίνας Μονογυιού κέρδισε τα περισσότερα σχόλια, καθώς το λευκό φόρεμα με τα εντυπωσιακά μανίκια ήταν ιδιαίτερα κομψό.

Ορκωμοσία νέας Βουλής: Δίπλα σε Γεροβασίλη και Φάμελλο, ο Αλέξης Τσίπρας – Δείτε ΦΩΤΟ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου με το κόκκινο φόρεμά με τα εντυπωσιακά σκισίματα δέχθηκε αρκετά κοπλιμέντα. Οι γόβες και τα αξεσουάρ ήταν σε μπεζ και καφέ αποχρώσεις.

Ορκωμοσία βουλή Δόμνα Μιχαηλίδου

Η Έφη Αχτσιόγλου, παρά το γεγονός ότι ήταν η τελευταία που έφτασε στη Βουλή, επέλεξε ένα λευκό, κομψό ταγιέρ με ψηλοτάκουνα μπεζ πέδιλα.

Το πιο εντυπωσιακό χρώμα του καλοκαιριού επέλεξε η Ντόρα Μπακογιάννη, με το μωβ σακάκι της, που συνδύασε με λευκό μπλουζάκι και παντελόνι.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φόρεσε ένα κοστούμι σε λευκή απόχρωση και το συνδύασε με παστέλ μωβ μπλουζάκι με αντίστοιχα σκουλαρίκια.

Η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζη, επέλεξε ένα φούξια φόρεμα με ακάλυπτο τον έναν ώμο, ενώ ο γιος τους ήταν αυτός που κέρδισε όλες τις καρδιές με το χαριτωμένο παπιγιόν και τα μοδάτα γυαλιά ηλίου.

Η Έλενα Ράπτη, επέλεξε μια πλισέ μπλε φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το ανοιχτό μπλε ήταν το κατάλληλο χρώμα για την Σοφία Ζαχαράκη, που έβαλε μια μπλούζα και ένα παντελόνι σε αυτές τις αποχρώσεις.

Η Ραλλία Χρηστίδου από την άλλη φόρεσε ένα μπεζ κοστούμι σε αυστηρή oversized γραμμή.

Λευκό φόρεμα και αντίστοιχη τσάντα έβαλε η Ζωή Ράπτη.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα επέλεξε “μια έκρηξη χρωμάτων” ενδυματολογικά με κίτρινη μπλούζα και πορτοκαλί φούστα, εφαρμόζοντας την τάση του colour blocking.

 

Η πάντα κομψή Ευγενία Μανωλίδου, επέλεξε το σκούρο μπλε χρώμα για την περίσταση και το συνδύασε με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα μπλε πέδιλα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με την σύζυγό του και τους δύο γιους τους φωτογραφήθηκαν στο περιστύλιο.

Ορκωμοσία βουλή

Η νέα κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη πήγε στην ορκωμοσία μαζί με την κόρη της, ενώ και οι δύο κινήθηκαν σε παρόμοιες ενδυματολογικές επιλογές σε παστέλ χρώματα.

Ορκωμοσία βουλή

Έντονο μπλε φόρεμα και ασημί γόβες επέλεγε η βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας συνδύασε το φόρεμα με ένα κοντό κιμονό σε σμαραγδί χρώμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ