Οργή Μηταράκη: “Όχι” σε συμπεριφορές Καμένων Βούρλων – Κλείνουν τα διόδια οι κάτοικοι – ΒΙΝΤΕΟ

Την οργή του εξέφρασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στα Καμένα Βούρλα, εξαιτίας της άφιξης προσφύγων σε ξενοδοχείο της πόλης. «Πράγματι, δεν ενημερώθηκαν, λαμβάνω γι’ αυτό την ευθύνη» ανέφερε ο υπουργός σχετικά με τους ισχυρισμούς του δημάρχου ότι οι πρόσφυγες έφτασαν χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση. Ο Νότης Μηταράκης έκανε μεταξύ άλλων λόγο για έλλειψη ανθρωπισμού.

“Εμπόδισαν το φορτηγό με το φαγητό να πλησιάσει να ταΐσει τα παιδιά, εμπόδισαν το φορτηγό που φέρνει κουβέρτες να πλησιάσει, έκλεισαν την εθνική οδό για 39 παιδιά που θα μείνουν για λίγες εβδομάδες” είπε σε έντονο ύφος ο κ. Μηταράκης και πρόσθεσε: «Όχι σε συμπεριφορές Καμένων Βούρλων”.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκε ένταση στην περιοχή όταν κάποιοι από τους ανήλικους φέρεται να αντέδρασαν γιατί δεν μπορούσαν να βγουν έξω από το ξενοδοχείο και πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους κατοίκους που παρέμεναν συγκεντρωμένοι έξω από το χώρο τους. Επιπλέον, κάτοικοι και φορείς της περιοχής συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του και στις 3 το μεσημέρι θα κλείσουν τα διόδια στην εθνική οδό.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ