Ομόφυλα ζευγάρια – ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κασσελάκης δεν είπε ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας – Κανείς δεν θα διαγραφεί» λέει τώρα η Αυγέρη

Αναδίπλωση για την «κομματική πειθαρχία» φαίνεται ότι επιχειρεί ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, από τις χθεσινές δηλώσεις του με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν είπε ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, αλλά ότι υπάρχει ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, σε συνέντευξη της στο Live News.
Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι «κανείς δεν θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στο STAR το βράδυ της Πέμπτης ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Το να ωθεί (σ.σ. ο πρωθυπουργός) τους βουλευτές του στην αποχή είναι στάση πολιτικής δειλίας. Σε ένα θέμα ανθρώπινων δικαιωμάτων να καλείς σε αποχή, τι ηγετικότητα είναι αυτή; Αν ναι, να επιβάλλει κομματική πειθαρχία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβάλλει κομματική πειθαρχία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να σταθεί απέναντι στην πρόοδο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ