Κόνι Μεταξά: Φοβάμαι πάρα πολύ τώρα που έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο, μην με πάρει πάλι η κάτω βόλτα

Η Κόνι Μεταξά έχει έναν πάρα πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο ανεβάζει και στιγμές από την καθημερινότητά της. Πριν από λίγες ώρες η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο Instagram προφίλ της για το γεγονός πως έκοψε το κάπνισμά, αλλά και για τον φόβο που της έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα εξήγησε ότι εδώ και κάποιο καιρό έχει σταματήσει να καπνίζει, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν όμως τότε είχε αρχίσει ξανά. Παρ’ όλα αυτά τώρα, της έχει δημιουργηθεί ο φόβος πως θα πάρει κιλά αφού έκοψε το κάπνισμα, καθώς την περασμένη φορά που είχε κάνει το βήμα και είχε σταματήσει αυτή την κακή συνήθεια, είχε πάρει 10 κιλά.

«Έχω έναν φόβο, ότι με την κοπή του τσιγάρου, θα πάρω κιλά. Δε ξέρω. Την περασμένη φορά που το είχα κόψει, είχα πάρει 10 κιλά. Φοβάμαι πάρα πολύ. Βέβαια, την περασμένη φορά, δεν έκανα γυμναστική, ή έκανα; Δε θυμάμαι. Φοβάμαι πάρα πολύ. Φοβάμαι πάρα πολύ τώρα που έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο, μη με πάρει πάλι η κάτω βόλτα!  Τι θα κάνω; Πως θα γίνει τώρα αυτό, να διατηρηθώ στα κιλά μου;», ανέφερε η Κόνι Μεταξά στα δύο βίντεο που κοινοποίησε με την μορφή του story στο Instagram προφίλ της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ