Κόνι Μεταξά: Μου είχε ζητήσει να βιντεοσκοπήσουμε την σεξουαλική πράξη και αρνήθηκα

Στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, «Sex Podcast II», βρέθηκε καλεσμένη η Κόνι Μεταξά. Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το τι της είχε ζητήσει πρώην σύντροφός της στο παρελθόν και εκείνη αρνήθηκε.

«Το σεξ είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μου αλλά όχι τόσο πολύ η πράξη. Πιστεύω ότι είμαι ένα άνθρωπος που έχει αυτή την ενέργεια συνεχώς, γιατί όλα τα πράγματα τα βλέπω σεξουαλικά, αλλά όχι με την έννοια που φαντάζεσαι. Την δουλειά μου την βλέπω σαν τον εραστή μου, θέλω να κρατάω το ενδιαφέρον συνέχεια, θέλω να υπάρχει αυτό το φλερτ ανάμεσα σε εμένα και σε οτιδήποτε κάνω. Δεν θέλω ποτέ να μπει κάτι σε ρουτίνα», εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Σε ερώτηση για τα one night stand, είπε: «Η σχέση μου με τα one night stand δεν είναι πολύ καλή. Δεν νομίζω ότι το έχω κάνει ποτέ. Αν και είμαι πολύ σεξουαλικός άνθρωπος, δεν μπορώ απλά να κάνω σεξ. Δεν είναι ότι θέλω να συνδεθώ, θέλω απλά να μου την δίνει στο μυαλό. Είμαι πολύ παρορμητική, νιώθω πράγματα πολύ γρήγορα και σταματάω να νιώθω πολύ γρήγορα».

«Στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος που μου είχε ζητήσει να βιντεοσκοπήσουμε την σεξουαλική πράξη και αρνήθηκα. Ο λόγος που αρνήθηκα ήταν γιατί δεν του είχα εμπιστοσύνη. Σαν άνθρωπος είμαι πάρα πολύ καχύποπτη και σκέφτομαι πάντα το χειρότερο σενάριο που μπορεί να συμβεί και έτσι προστάτευα από πολύ μικρή τον εαυτό μου από τέτοια πράγματα.

Στο παρελθόν γοητευόμουν πολύ από άντρες που ήταν ακατάλληλοι. Όλες μου οι σχέσεις πριν τον Μάριο, ήταν τοξικές. Το σκέφτομαι μερικές φορές και λέω δεν είναι δυνατόν», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ