Γιώργος Τσίπρας: Από την τηλεόραση έμαθα για την κομματική πειθαρχία

Από την τηλεόραση έμαθε για την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Γιώργος Τσίπρας και όπως είπε τον ξένισε αυτό.

Γιάννης Σαρακιώτης: Αντίθετος με την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ – «Διαφωνώ»

«Το θέμα της κομματικής πειθαρχίας το έμαθα κι εγώ από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Προφανώς με ξενίζει που το άκουσα από την τηλεόραση. Δεν είμαι ο μόνος που το άκουσα από την τηλεόραση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας στο Kontra Channel.

«Εξαιτίας μας έφτασε το θέμα ως εδώ. Εμείς έχουμε καταθέσει τη δική μας πρόταση νόμου, αλλά προφανώς είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που το έφερε ως εδώ. Εμείς σηκώσαμε και το θέμα του βρεφικού γάλακτος και πήρε μέτρα η ΝΔ» επεσήμανε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «θα προσπαθήσουμε να ψηφιστεί η δική μας πρόταση νόμου».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε για τις δύο γραμμές σχετικά με  τη στάση του κόμματος μετά την απόφαση Μητσοτάκη να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά στη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε:

«Δεν υπάρχουν δύο γραμμές αλλά δεν έγινε μεγάλη συζήτηση για να συμμετέχω και να έχουμε άποψη. Είναι ένα ζήτημα που έτσι κι αλλιώς απασχολεί την κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμάτι της κοινωνίας. Υπάρχουν προβληματισμοί και ειδικά όσον αφορά στην τακτική της κυβέρνησης μετά την εξαγγελία περί αποχής. Έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να διευκολύνουμε τη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ