Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Έχω ξεπεράσει τον φόβο του θανάτου

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην φοβία που έχει και εξήγησε ότι τον φόβο του θανάτου τον έχει ξεπεράσει.

«Όταν ήταν μικρή η κόρη μας βάζαμε το φλουρί επίτηδες σε εκείνη, τώρα έχει μεγαλώσει λίγο και δεν της το κάνουμε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε για τις φοβίες, λέγοντας ότι: «Έχω τον φόβο της αρρώστιας, όλους τους άλλους φόβους νομίζω τους έχω ξεπεράσει. Έχω ξεπεράσει τον φόβο του θανάτου σε προσωπικό επίπεδο, όχι των ανθρώπων που αγαπάω».

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ηθοποιός είχε μιλήσει και για τον φόβο που είχε παλαιότερα με την τηλεόραση. Τότε, είχε αναφέρει: «Στην αρχή φοβόμουν την τηλεόραση ότι μπορεί ο κόσμος να με βλέπει να συγκεκριμένη εικόνα. Και αυτό ήταν τεράστιος φόβος, τεράστιο άγχος. Γιατί ήθελα να παίζω διαφορετικά πράγματα. Για αυτό όταν έκανα τηλεόραση μπορεί να έβαζα γυαλιά, να έβαφα μαλλί για να μην ταυτιστεί το πρόσωπό μου με έναν ρόλο. Πλέον το έχω ξεπεράσει αυτό και θέλησα να κρατήσω το μουστάκι του Καραπάνου και σε έναν ρόλο που είναι πιο εκλεπτυσμένος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ