Οικονόμου: Έχουμε στοιχεία για το άτομο που εφοδίασε με «όπλα» τους υπόλοιπους – Θα έχουμε συλλήψεις

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το πρόσωπο που προμήθευσε στους οπαδούς τα «όπλα» με τα οποία επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων στον αγώνα βόλει Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στου Ρέντη. «Ο άνθρωπος αυτός έχει κατονομαστεί και όλα τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στην διάθεσή τους αξιοποιούνται» ανέφερε ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Υπάρχει πλήθος στοιχείων» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να φτάσουν οι Αρχές στον καθοδηγητή της αιματηρής επίθεσης στον «άνθρωπο που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες ξύλα πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου».

«Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτόν, αξιοποιώντας τις πληροφορίες και μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθ’ ομολογίαν δράστη» κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ