Οικονόμου: Μου επιτέθηκαν σαν λυσσασμένα σκυλιά – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια, περιέγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star.

Ο κ. Οικονόμου, επισήμανε ότι δεν μπορούν να συμβαίνουν τέτοιους είδους περιστατικά και υπογράμμισε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται το πολιτικό του γραφείο και τα τελευταία δέκα χρόνια κινείται σε αυτά τα μέρη χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό επεισόδιο.

Ο Βασίλης Οικονόμου, είπε ότι την ώρα που έτρωγε τον πλησίασε ένα άτομο και τον ρώτησε αν είναι ο βουλευτής, Οικονόμου. Εκείνος του απάντησε θετικά και αμέσως δέχτηκε μία μπουνιά, ενώ στη συνέχεια έφθασε δίπλα του μία ομάδα δέκα ατόμων και τον χτύπησαν. Μάλιστα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε ότι την ώρα που έφυγε ο τελευταίος από τους δράστες του είπε: Αν ξαναπατήσεις στα Εξάρχεια θα σε εκτελέσουμε».  

Δίνοντας λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχθηκε, τόνισε ότι η διάρκεια της, του φάνηκε σαν αιώνας και χαρακτήρισε τους δράστες ως λυσσασμένα σκυλιά.  

 

Δείτε τα βίντεο από το Star

 

Διαβάστε επίσης:

Τόσκας: Καταδικαστέα η επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου

 

Θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους ο Βασίλης Οικονόμου – Πως περιγράφει ο ίδιος την επίθεση – ΒΙΝΤΕΟ 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ