Οικονόμου για Τσίπρα: Τεκτονικό ρήγμα χωρίζει την κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση

«Τεκτονικό ρήγμα» χωρίζει την κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε δήλωσή του με την οποία σχολιάζει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Την ημέρα που ξεκινά στο Ειδικό Δικαστήριο η δίκη τού πιο στενού του συνεργάτη στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, κ. Ν. Παππά, κατηγορούμενου μάλιστα για βαρύτατα αδικήματα, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να παραδώσει μαθήματα δημοκρατίας και να κάνει τον τιμητή. Παράλληλα, εξακολουθεί να αμφισβητεί τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και να υποτιμά τη λαϊκή ετυμηγορία, ισχυριζόμενος πως ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη θέση του επειδή τάχα το 2019 τον επέλεξαν συμφέροντα», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου και προσθέτει:

«Κι ας μην απορεί για την κριτική που δέχεται εξαιτίας της στάσης του απέναντι στην αμυντική θωράκιση της χώρας, η οποία δεν υπήρξε καθόλου απρόκλητη. Είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που απείλησε ότι θα καταργήσει την αμοιβαία αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας εάν δεν υπάρχει -λέει- ελληνική προστιθέμενη αξία, την ίδια ώρα που η Ελλάδα υποδεχόταν δύο ακόμα νέα Rafale. Αναφορά που μόνο σε συμφέροντα μεσαζόντων παραπέμπει».

«Από τη μια λοιπόν υπάρχει ο κ. Τσίπρας, που, επειδή δεν ξέρει τι να κάνει για την πραγματικότητα, κάνει αυτό που ξέρει καλά: κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό χωρίς στοιχεία και τεκμήρια. Με μόνο του όπλο τη λάσπη, παρότι η κ. Φωτίου, ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Μαντζουράνης αποδόμησαν πλήρως το συκοφαντικό του αφήγημα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ