Οι ευχές του Παναγιωτόπουλου

Οι ευχές του Παναγιωτόπουλου

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τις μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων, στην εκδήλωση για την εορτή των Χριστουγέννων, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν επίσης, οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ. κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, ανώτεροι και ανώτατοι Αξιωματικοί καθώς και οι Ενώσεις Αποστράτων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, μετά την εκδήλωση, δήλωσε:

«Χρόνια Πολλά από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα. Μακάρι, η γέννηση Του Χριστού να μας φωτίσει και να μας κάνει όλους πιο χρήσιμους για τον τόπο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι κομμάτι του Ελληνικού Λαού, γι’ αυτό και αφουγκράζονται τον καημό του και τα προβλήματα του και συμμερίζονται τα οράματά του.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να έχει η χώρα ασφάλεια και να είναι κατοχυρωμένη η κυριαρχία, η ανεξαρτησία και η ακεραιότητα της Ελλάδος.

Και πάλι Χρόνια Πολλά».  

   

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ