Ο Χαϊκάλης για τα Sprider Stores

Ο Χαϊκάλης για τα Sprider Stores

Ο Τομεάρχης Εργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παύλος Χαϊκάλης, εξέδωσε ανακοίνωση για το κλείσιμο των καταστημάτων Sprider Stores.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Άλλο ένα παράδειγμα της κατρακύλας της Ελληνικής Οικονομίας αποτελεί το λουκέτο στα καταστήματα Sprider Stores. 

Οκτακόσιοι επιπλέον συνάνθρωποι μας έρχονται να προστεθούν στην ατελείωτη στρατιά ανέργων σε μια περίοδο – που ας μην αυταπατώμεθα – είναι σχεδόν αδύνατο να βρουν αλλού εργασία.

Η εταιρεία καταγγέλλει τις Τράπεζες ως βασική αιτία του λουκέτου και ο Ελληνικός λαός εύλογα αναρωτιέται: Τι έκαναν οι τράπεζες με τα δισεκατομμύρια που δόθηκαν για την αναδιάρθρωσή τους; Με ποιο τρόπο υποστηρίζουν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας;

Καθημερινά γίνεται όλο και πιο εμφανής η επιτακτική ανάγκη αλλαγής της πολιτικής των μνημονίων και της λιτότητας.

Μόνο εάν οι Έλληνες ενώσουμε τις δυνάμεις μας και αντισταθούμε όλοι μαζί στις πολιτικές της οικονομικής αφαίμαξης των πολιτών θα μπορέσει η χώρα μας να ορθοποδήσει.

Μόνο με ένα σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης και εφαρμογής ενός δίκαιου κοινωνικού συστήματος θα μπορέσουν οι Έλληνες να δουν φως στο μαύρο τούνελ που μας έχει οδηγήσει η κυβέρνηση Σαμαρά.

Μόνο με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σαν κύριο μοχλό μια νέας στρατηγικής πολιτικής που θα αντισταθεί στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που πολεμούν την χώρα μας και θα δώσει έμφαση στην κοινωνική δικαιοσύνη θα μπορέσει και πάλι η Ελλάδα μας να αποτελέσει πυρήνα ανάπτυξης και ευημερίας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ