Ο Δένδιας στη Δονούσα – ΦΩΤΟ

Με ταχύπλοο της φρεγάτας «Ναβαρίνο» έφτασε στη Δονούσα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νησιώτες και να ανταλλάξει ευχές μαζί τους για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του νέου έτους. 

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης  συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ επισκέφθηκε χθες  τη φρεγάτα «Ναβαρίνο», που πλέει σε διατεταγμένη υπηρεσία στο Αιγαίο, στην οποία παρέμεινε μέχρι σήμερα το πρωί.    

Χθες το βράδυ, ο κ. Δένδιας ξεναγήθηκε στη φρεγάτα, ενημερώθηκε για την αποστολή του πλοίου και του πληρώματος,  ενώ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητος εν πλω βάσει ρεαλιστικού σεναρίου. 

Λίγο πριν επιβιβαστεί σε ελικόπτερο τύπου «Aegean Hawk» ο κ. Δένδιας απηύθυνε από το ελικοδρόμιο της φρεγάτας τον ακόλουθο χαιρετισμό προς το πλήρωμα: 

«Κυρίες και κύριοι,  ήταν για μένα πολύ μεγάλη χαρά μαζί με τον Αρχηγό του ΓΕΝ και τον Αρχηγό του Στόλου να είμαι για λίγες ώρες μαζί σας. Θέλω να σας πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από  τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας. 

Δεν θέλω να υπερβάλλω, σας λέω όμως ότι αυτό που κάνετε για την κοινωνία και την πατρίδα είναι εξαιρετικά σημαντικό, το ξέρετε ήδη. Περάσαμε μια πολύ  μεγάλη κρίση και η αίσθηση ότι είσαστε αξιόμαχοι είναι απαραίτητο στοιχείο υπερηφάνειας του μέσου Έλληνα. 

Σας ευχαριστώ θερμά για ό,τι κάνετε, επιτρέψτε μου να ευχηθώ και σε εσάς και στις οικογένειές σας,  που θα τις δείτε σύντομα,  καλή χρονιά. 

Κύριε Κυβερνήτα, 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για  τη φιλοξενία. Θα την θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Σας ευχαριστώ όλους».

 

Διαβάστε επίσης.

 

Συνέντευξη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ

Τσίπρας: Θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις

Αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη ψηφοφορία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ