Ο Αρχηγός ΓΕΑ πέταξε με F-16 και βράβευσε στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας – ΦΩΤΟ

Στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στην Αγχίαλο Βόλου, βρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης, απ’ όπου πέταξε με F-16 με σχηματισμό αεροπόρων ενώ βράβευσε 5 στελέχη για την προσφορά τους.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία, που ενθαρρύνει την προσφορά και προάγει την παραγωγικότητα, προχώρησε ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης, που επισκέφθηκε την 111 Πτέρυγα Μάχης, την πρώτη αεροπορική βάση που φιλοξένησε την πρώτη Μοίρα των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, το 1989.

Στην Αεροπορική Βάση τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Ευθύμιος Γρεβεντόπουλος.

Το «πρώτο γεράκι» της χώρας, βράβευσε 5 στελέχη της 111ΠΜ για την προσφορά τους στην Πολεμική Αεροπορία, τα οποία εργαζόμενα με υπέρμετρο ζήλο πραγματοποίησαν επιθεωρήσεις – εργασίες εξοικονομώντας πόρους για τη Μονάδα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μονάδας, περιηγήθηκε στις Μοίρες αεροσκαφών 330Μ, 341Μ και 347Μ, στη Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος Εδάφους, καθώς και στη Μοίρα Συντήρησης Βάσης, όπου συνομίλησε με το ιπτάμενο και τεχνικό Προσωπικό και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες.

Επίσης, συμμετείχε σε εκπαιδευτική πτήση σχηματισμού 2 αεροσκαφών F-16 σε αποστολή Αέρος – Εδάφους, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 347 Μοίρας.

Δείτε φωτογραφίες

    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ