Στέλιος Διονυσίου: «Υπήρχαν βράδια που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα» – Τι εξομολογήθηκε για τον πατέρα του

Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε σήμερα ο Στέλιος Διονυσίου. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που κλήθηκε να διαχειριστεί, στην καλλιτεχνική του πορεία, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερη αγάπη στον πατέρα του Στράτο Διονυσίου.

Στέλιος Διονυσίου για Δημήτρη Κόκοτα: «Παρακαλάω τον Θεό και εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά»

Αρχικά, αναφέρθηκε στις δυσάρεστες στιγμές που βίωνε κατά καιρούς στον χώρο της μουσικής λέγοντας: «Υπήρχαν βράδια που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα λόγω των άσχημων συνεργασιών, αλλά αυτά τα αφήνουμε πίσω».

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, τα ήθελε όλα στην τρίχα. Από τον πατέρα μου κρατώ τις κλασικές πατρικές συμβουλές. Πάντα όταν μιλάω για εκείνον συγκινούμαι, έχει φύγει 35 χρονιά από την ζωή, αλλά τον έχουμε καθημερινά κοντά μας».

Στράτος Διονυσίου: Η ιεροτελεστία που ακολουθούσε πριν βγει στην πίστα – Η αποκάλυψη του γιου του

«Με φωνάζουν και με το όνομα του πατέρα μου και με του αδελφού μου, Άγγελου, οικογενειακό είναι, ακούω σε όλα τα ονόματα. Το επίθετό μου με βοήθησε στην αρχή, ο κόσμος ήταν σε περιέργεια “ποιος είναι ο νέος Διονυσίου που βγαίνει;”, θεωρώ ότι ήταν πιο εύκολα. Αλλά όσο πέρναγαν τα χρόνια ο κόσμος είχε περισσότερες απαιτήσεις από κάποιον που λέγεται Διονυσίου, δεν θέλει να ακούει φτηνά τραγούδια, θέλει ωραίες κινήσεις και πιστεύω τα έχω καταφέρει. Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου. Ήταν αξεπέραστος, ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας», πρόσθεσε ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ