Ντόρα Μπακογιάννη: Το σοκ από τη δολοφονία του Παύλου και οι φήμες για τον Τέρη Χρυσό – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη η Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ της Τρίτης. Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τη γνωριμία της με τον Παύλο Μπακογιάννη και την δολοφονία του, την απώλεια των γονιών της που δεν έχει ξεπεράσει, για τα επτά εγγόνια της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και για τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια και τον Τέρη Χρυσό και εάν τις κατατάσσει σε αστειότητα ή κακία, με την Ντόρα Μπακογιάννη να απαντάει ότι πρόκειται για χυδαιότητα. «Αυτό το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Τι πάω να αποδείξω, αλλά λέω… Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα γελοίο. Εγώ δεν είχα δώσει καμία σημασία, αλλά άρχιζαν και μου έλεγαν ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κλπ…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε ότι όλο αυτό είχε ξεκινήσει από μία ραδιοφωνική εκπομπή που είχε βγει ο Τζίμης Πανούσης. «Ήταν γνωστό ότι ο Τζίμης Πανούσης είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνει ας πούμε αστεία, να λέει πλάκες, μερικές φορές θεωρούνταν ότι ξεπερνούσε το μέτρο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Για τη γνωριμία της με τον Παύλο Μπακογιάννη για την οποία τόνισε πως στην πρώτη τους γνωριμία έβρισε τον πατέρα της, τσακώθηκαν ενώ και η ίδια είχε πει στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να τον… αποφεύγει γιατί δεν είναι καλός άνθρωπος.=

«Ήμουν 35 χρόνων όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος και τα μαλλιά μου άσπρισαν από το σοκ. Μετά από αυτό που έγινε με κυρίευσαν πολλά συναισθήματα αλλά ο φόβος ποτέ. Εγώ δεν θα είχα ασχοληθεί με την πολιτική αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Παύλος. Με πίεσαν για να κατέβω στην πολιτική. Μου έκανε καλό να ασχολούμαι με κάτι που εκείνος ήθελε πολύ» πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας για την εκτέλεση του συζύγου της από τη 17Ν.

Αναφερόμενη στους γονείς της τόνισε: «Η μάνα μου συμβούλευε πάντα τον πατέρα μου για όσα έκανε ή για όσα δεν έκανε. Και εκείνος τις περισσότερες φορές την άκουσε. Μια ή δυο φορές που την άκουσε έκανε λάθος. Η μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν στην περίφημη αποστασία», και επισήμανε το πόσο πολύ τις λείπουν και οι δυο και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλειά τους.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ