Νταβρής: Είμαι ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ

Νταβρής: Είμαι ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Νταβρής, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα, Αγγελικής Λάζου, με αφορμή την «δεξαμενή» των ανεξάρτητων βουλευτών στο κοινοβούλιο και τις προθέσεις τους για τη «μικρή ΔΕΗ».

«Είναι η στρατηγική κατεύθυνση των τραπεζιτών του κέντρου της Ευρώπης, να έχουν κάτω από την μπότα τους τον ευλογημένο από τον Θεό, Νότου. Εκεί εντάσσεται και το θέμα της ανεργίας. Οι αποφάσεις σερβίρονται μέσω της Ευρώπης. Ανταγωνισμός δεν υπάρχει. Μπαίνουν στα καρτέλ για τι από το 2025 και μετά η ηλιακή ενέργεια και η αιολική θα είναι αυτή που θα είναι μπροστά», είπε αρχικά ο κ. Νταβρής και συνέχισε:

«Αυτό που ξεπουλιέται σήμερα, δεν πρέπει να ξεπουληθεί. Το πώς μπαίνει η Ευρώπη μέσα στα σπίτια μας δεν συζητήθηκε ούτε στις ευρωεκλογές. Εμείς είμαστε οι χαρισματικοί και έχουμε επιτρέψει να είμαστε κάτω από τη μπότα των τραπεζών και να μας λιώνουν».

«Εγώ είμαι ενάντια στο να πουληθεί η ΔΕΗ διότι δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού. Είναι ψευδές. Θα πρέπει αυτή τη διάσταση την οποία εγώ προείπα, να την βγάλει προς τα έξω ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ