Νίκος Παππάς: Η πρώτη δήλωση μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου – «Η δίκη αυτή ήταν πολιτική»

«Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS. Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο» αναφέρει σε δήλωσή του on camera ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς. 

Ειδικό δικαστήριο: Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον Νίκο Παππά – Χρηματική ποινή 5.000 ευρώ στον Καλογρίτσα

«Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική.  Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες».  Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα» πρόσθεσε.

Ο Νίκος Παππάς σημειώνει πως «Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι. Αλλά για αυτό δε θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές. Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού. Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον».

Ένοχοι ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Καλογρίτσας – Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ