Νεράντζης χωρίς Κωνσταντοπούλου δεν γίνεται…

Νεράντζης χωρίς Κωνσταντοπούλου δεν γίνεται…

Νέα ένταση επικράτησε στη βουλή μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Αναστάσιου Νεράντζη αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Γιάννη Στουρνάρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Φυσικά, δεν ήταν μία  η φορά που ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, όμως το κλίμα δυναμιτίστηκε όταν ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης παρενέβη και έκανε λόγο για κατάχρηση χρόνου από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής και τα αίματα άναψαν για τα καλά. «Έλειπε τόση ώρα ο κ. Κεφαλογιάννης και ήρθε τώρα για πει πόση ώρα μιλάει η κυρία Κωνσταντοπούλου;»

«Διαμαρτυρόμαστε κύριε πρόεδρε για να πάρουμε κι εμείς σειρά» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ ενώ ο κ. Νεράντζης απευθυνόμενος στον κ. Κοντονή είπε: «Εσείς ως τι μιλάτε ως συνήγορος της κυρίας Κωνσταντοπούλου;»

Στη συνέχεια πρωταγωνιστές του διαλόγου είναι οι δύο συνήθεις «ύποπτοι»…

Νεράντζης:  Κυρία, παρακαλώ ολοκληρώστε

Κωνσταντοπούλου: Δεν θα απευθυνθώ άλλο στον πρόεδρο. Εγώ έχω πάρει αγωγή από την οικογένειά μου. Δεν απευθύνομαι με αήθη και αγοραίο τρόπο..

Νεράντζης: Θα προχωρήσετε επιτέλους; Αφήστε τι έχετε πάρει από την οικογένειά σας. Τι δείχνετε εδώ…

Κωνσταντοπούλου: Δεν είστε σε θέση να με θίξετε. Το αγοραίο ύφος σας χαρακτηρίζει και δεν αξίζετε να πω παραπάνω ούτε μια φράση.

Νεράντζης : Δεν μπορείτε να προσβληθείτε εσείς

Κωνσταντοπούλου: Ευτυχώς οι συνεδριάσεις μαγνητοσκοπούνται και μεταδίδονται άσχετα αν περικόπηκε η προβολή με εντολή και θα το ερευνήσουμε…

Νεράντζης :  Αυτό σας ενοχλεί… Θέλετε να προβάλλεστε…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ