Νέο παραλήρημα Τσελίκ: Κακομαθημένο παιδί της Δύσης η Ελλάδα – Μην δοκιμάσει κανείς την αποφασιστικότητά μας

Νέο παραλήρημα από τον εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος AKP στην Τουρκία, Ομέρ Τσελίκ εναντίον της Ελλάδας.

Ο Τσελίκ αναφερόμενος στη νέα αποστολή του γεωτρύπανου, «Αμπντούλ Χαμίντ Χαν» δήλωσε ότι «κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, το τέλος θα είναι μόνο απογοήτευση».

Όπως είπε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, «δεν θα δώσουμε σε κανέναν ούτε βότσαλο, ούτε σταγόνα νερό, ούτε μια σπιθαμή αέρα της πατρίδας μας». Υποστήριξε δε, ότι «όταν η Τουρκία αρχίζει έρευνες, η Ελλάδα αμέσως ξεκινά τις προκλήσεις. Μάλιστα, ορισμένες χώρες αρχίζουν να υποστηρίζουν αυτές τις προκλήσεις».

Συνεχίζοντας τις προκλητικές δηλώσεις του ο Τσελίκ τόνισε πως «ό,τι και να κάνει το κακομαθημένο παιδί της Δύσης, η Ελλάδα, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, το τουρκικό Ναυτικό θα δείξουν και θα συνεχίσουν να δείχνουν πόσο δίκιο έχει η Τουρκία στην προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της προστατεύοντας αυτά τα γεωτρύπανα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, το τέταρτο γεωτρύπανο μετράει μέρες για να βρεθεί στα βαθιά νερά της Μεσογείου. Όπως τόνισε, έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία οι δοκιμές για τις δυνατότητες γεώτρησης καθώς και για τις δυνατότητες ναυσιπλοΐας , συστήματος και εξοπλισμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ