Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ

Νέο παραλήρημα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Λίγες ημέρες μετά την προκλητική δήλωσή του κατά τη διάρκεια της τεχνολογικής εκδήλωσης, TEKNOFEST που είπε «Έλληνες μην ξεχνάτε τη Σμύρνη» επανήλθε.

Με αφορμή την ενημέρωση για το ταξίδι του σε βαλκανικές χώρες, ο Τούρκος Πρόεδρος χρησιμοποίησε ξανά τη φράση, «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

Παράλληλα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι «η Ελλάδα παίρνει τα μέτρα της».

«Η Ελλάδα θα αποφασίσει τι είδους σχέση θα έχει με την Τουρκία σκεπτόμενη καλύτερα. Πάντα λέω ότι μπορεί ξαφνικά να έρθουμε ένα βράδυ» είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα ο Πρόεδρος της Τουρκίας είχε αμφισβητήσει στο περιθώριο της τεχνολογικής εκδήλωσης «TEKNOFEST» την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και είχε υποστηρίξει πως η Άγκυρα είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί όταν έρθει η ώρα, κάνοντας ξανά αναφορές στη Μικρασιατική Καταστροφή και το 1922.

«Έλληνες, κοιτάξτε την ιστορία, γυρίστε πίσω στην ιστορία, αν πάτε πολύ πιο μακριά, το τίμημα θα είναι βαρύ. Έχουμε μόνο μια κουβέντα για την Ελλάδα, μην ξεχνάτε τη Σμύρνη», είχε πει χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.

Αλλά και χθες, Δευτέρα μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν είπε ότι «η Ελλάδα δεν είναι ισότιμη με εμάς, ούτε πολιτικά, ούτε στρατιωτικά, ούτε οικονομικά. Για αυτό το λόγο, δεν μπορεί να είναι συνομιλητής μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ