Νέες απαράδεκτες δηλώσεις Μπέου: Η λέξη π@@@δες αφορούσε τον Κασσελάκη – Θα πρέπει να πάρουμε όλοι δίπλα μας έναν ράφτη συνοδό;

Ακάθεκτος, στο ίδιο πνεύμα με τις απαράδεκτες δηλώσεις που έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα και προκάλεσαν την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, συνέχισε και σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1.

Αύγουστος Κορτώ σε Βολιώτες: Ο Μπέος, που εξελέγη και πάλι, δεν σας αξίζει

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι το 90% των Ελλήνων δεν συμφώνησε με την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τα «δύο αγόρια». «Μάγκες και Κασσελάκηδες δεν πάνε μαζί», είπε στη συνέχεια, ενώ επιχειρώντας να υπερασπιστεί τις δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι «οι κακοπροαίρετοι τις διαστρέβλωσαν και τις παρεξήγησαν». «Η δήλωσή μου δεν ήταν λάθος, λάθος την παίρνετε εσείς», είπε και τόνισε ότι «αυτό που είπα, δεν αφορά τους ανθρώπους αυτούς αλλά τον Κασσελάκη και τις δηλώσεις του. Αν το π@@@δες το θεωρείτε προσβλητικό, το παίρνω πίσω, αφορούσε όμως τον Κασσελάκη», είπε προκλητικά.

«Δεν ήμουν ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου και δεν πρόκειται να γίνω. Σε αυτόν τον χώρο που ήμουν επαγγελματικά, με χορογράφους, καλλιτέχνες, και παρέα έκανα και βγαίναμε έξω και είχαμε άριστες σχέσεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου δεν με αφορά, είναι δικαίωμά τους. Άλλο αυτό όμως και άλλο εσείς που κάνετε τις εκπομπές να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε ή να οδηγήσετε μια διαφορετική άποψη στον κόσμο για να κρίνει ποιον θα ψηφίσει και τι είναι σωστό ή λάθος. Παραδείγματος χάριν αναφέρατε το χαστούκι μου προς δημότη, όχι όμως το κλείσιμο του δρόμου επί πέντε ημέρες και δεν μπορούσαν να πάνε οι γιαγιάδες στα φαρμακεία, στα νοσοκομεία, στις δουλειές τους. Αν δεν πήγαινα εγώ εκεί ο δρόμος θα ήταν ακόμα κλειστός. Έτσι λειτούργησα εκείνη την ώρα, όταν μου έβριζαν και την μάνα…». Σε ερώτηση σχετικά με το πώς είχε καλές σχέσεις με ομοφυλόφιλους έχοντας τέτοιου είδους απόψεις γι’ αυτούς, απάντησε ειρωνικά «είχα καλές σχέσεις μαζί τους επειδή είμαι γλυκός, είμαι γλυκούλης».

Την παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Μπέου κατά του Κασσελάκη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηθείς για την παρότρυνση του Στέφανου Κασσελάκη να παρέμβει η δικαιοσύνη σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του, ο κ. Μπέος επισήμανε ότι δεν είναι δουλειά του κ. Κασσελάκη να κάνει τέτοιες παροτρύνσεις προς την δικαιοσύνη και απάντησε: «Αν θα παρέμβει η δικαιοσύνη στις δηλώσεις τις δικές μου πρώτα πρέπει να παρέμβει για τις δηλώσεις που έκανε ο Κασσελάκης. Γι’ αυτό το νούμερο, το νέο φρούτο που μας ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική και τον ψάχνουν στην Ιαπωνία, που ήρθε εδώ και ξαφνικά θα πρέπει να πάρουμε όλοι δίπλα μας έναν ράφτη (Τέιλορ) συνοδό;. Τι είναι, πρότυπο για τα παιδιά μας;».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ανέφερε: «Συμφωνώ με την μη περιθωριοποίηση και την ισότητα, αλλά δεν θα προβάλλετε τις δηλώσεις του Κασσελάκη για τα αγόρια». Ερωτηθείς πώς θα αισθανόταν ένα ομοφυλόφιλο παιδί αν άκουγε τις δηλώσεις του την Κυριακή το βράδυ, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «τέτοια ώρα το παιδί θα κοιμόταν».

Επίθεση Μπέου στον Κασσελάκη: «Εμείς θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@δες;» – Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Εξαπέλυσε στη συνέχεια πυρά, σε όσους αντέδρασαν δημόσια για τα λεγόμενά του. Για την Έλενα Ακρίτα είπε πως «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αυτοί την χρεωκόπησαν, οι απατεώνες οι πολιτικοί. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε την σύνταξη και την έτρωγε».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ