ΝΔ κατά Κουτσούμπα για το «sugar daddies»: Κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική η δήλωσή του

Επίθεση στον Δημήτρη Κουτσούμπα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία για την δήλωση του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Βουλή περί «sugar daddies», με αφορμή την συζήτηση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Ο Νίκος Ρωμανός κάνει λόγο για «κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση» του Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ δήλωσε συγκεκριμένα: «Τώρα, για το ανέκδοτο του Σκανδιναβικού μοντέλου, ούτε οι Σκανδιναβοί δεν σας πιστεύουν, αφού κι αυτοί έχουν πάρα πολύ πικρή πείρα από την επιβολή διδάκτρων που οδηγούν ακόμα και σε αυτή τη σαπίλα, νέες κοπέλες, φοιτήτριες, να οδηγούνται να αναζητούν “sugar daddies” για να χορηγήσουν τις σπουδές τους, με γνωστά ανταλλάγματα φυσικά. Αλλά μάλλον πρέπει να βρείτε άλλον “καπιταλιστικό παράδεισο” να αντιγράψετε».

Η ανακοίνωση Ρωμανού

Το μεσημέρι της Πέμπτης (7/3), ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, επιχειρηματολογώντας από βήματος Βουλής κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων, έκανε την αδιανόητη δήλωση ότι οι φοιτήτριες για να πληρώσουν τα δίδακτρά τους «θα αναγκάζονται να αναζητούν “sugar daddies” με τα γνωστά ανταλλάγματα».

Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση.

Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου.

Τώρα, είναι απλώς Πέμπτη..».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ