Μιχαλολιάκος: Οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντισταθούν στην εθνοκτόνα πολιτική των Μνημονίων – ΒΙΝΤΕΟ

Πυρά κατά της συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το “εθνοκτόνο μνημονιακό νομοσχέδιο του ασφαλιστικού – φορολογικού που διαλύει κάθε παραγωγικό κλάδο της χώρας”, εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο επεισόδιο στην Ολομέλεια της Βουλής με τον βουλευτή της Χ.Α. Γιάννη Λαγό και την απόφαση του προεδρείου, σημειώνοντας πως από ότι φαίνεται ο κώδικας δεοντολογίας βουλευτών ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Χρυσή Αυγή.

Στη συνεχεία προέτρεψε τους ιθύνοντες στις εκπαιδευτικές επισκέψεις που διοργανώνουν για τους μαθητές στην Βουλή και δη στην αίθουσα “Ελευθερίου Βενιζέλου”, να τους μοιράζουν και το ιδιώνυμο του Ελ. Βενιζέλου για τους κομμουνιστές.

“Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί γνήσια συνέχεια του Μνημονίου. Η κυβέρνηση γίνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας τους διορισμούς και την κομματοκρατία και υιοθετώντας την “πράσινη” εκλογική πελατεία” είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.

 Αναφορικά με την συζήτηση για το χρέος τόνισε ότι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του παράνομου χρέους. Η επιμήκυνση που διαφημίζει ο πρωθυπουργός δεν είναι ούτε κούρεμα, ούτε οικονομική επιτυχία, επεσήμανε.

Ακόμη, ανέφερε πως όλοι “οι πρωθυπουργοί της χώρας βγαίνουν από τα “ισχυρά κλαμπς”, είτε από το “αμερικάνικο κολλέγιο” είτε από την ΚΝΕ”.

Τέλος, επανέλαβε πως στο “δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή επιλέγει Ελλάδα και ότι οι Έλληνες Εθνικιστές εν ονόματι του Ελληνικού Έθνους θα αντισταθούν στην εθνοκτόνα πολιτική των Μνημονίων”. 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.