Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε ο Ανδρέας Παπανδρέου

«Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε ο Ανδρέας Παπανδρέου», είπε κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου στη Βουλή ο Πρωθυπουργός απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και στην κριτική του με αναφορές στο παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 1990-93.

«Κύριε Τσίπρα βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και την απόπειρα να συγκρίνετε το τι θα συμβεί τις επόμενες εκλογές, με το τι συνέβη την περίοδο 90 – 93. Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου. Οπότε προσέξτε, μην εξάγετε τέτοια συμπεράσματα βιαστικά γιατί κινδυνεύετε να διαψευστείτε από τις εξελίξεις» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Και μιας και έχω δύο λογογράφους να σας στείλω τον έναν μήπως μπορέσει να τακτοποιήσει λίγο τη σκέψη σας γιατί καταφέρατε να μιλήσετε για όλα και να μην απαντήσετε σε κανένα από τα ερωτήματα που έθεσα».

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Αποκηρύξτε τις σαχλαμάρες του Πολάκη

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για τις αναφορές του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλο Πολάκη στο Facebook εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός ανέβασε τους τόνους και ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποκηρύξει τα όσα υποστηρίζει το πρωτοκλασάτο, όπως το χαρακτήρισε, στέλεχος του κόμματος του.

“”Θα είμασταν πιο αξιόπιστοι είπε ο κ. Τσακαλώτος αν αναγνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση τα έχει πάει καλά στην οργάνωση του εμβολιασμού”” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στον Παύλο Πολάκη. «Κορυφαία στελέχη σας αμφισβητούν τη διαδικασία εμβολιασμού και αναφέρομαι στον κύριο Πολάκη, ο οποίος άφησε υπονοούμενο ότι δήθεν αυτό το θαύμα της επιστήμης, το οποίο μας έχει επιτρέψει να σώσουμε εκατομμύρια ζωές στον κόσμο για να επανέλθουμε σε κάποια κανονικότητα, δεν θα έπρεπε να το αγκαλιάσουμε, αλλά θα έπρεπε να είμαστε καχύποπτοι, γιατί λέει ο μεγάλος επιστημών και γνώστης περί των εμβολίων κύριος Πολάκης, ότι πως είναι δυνατόν να ανακαλύψουν το εμβόλιο σε λίγους μήνες όταν το αμέσως επόμενο εμβόλιο χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να ανακαλυφθεί. Έτσι καταπολεμάται το αντιεμβολιαστικό κίνημα κύριε Τσίπρα; Πρέπει να αποκηρύξετε τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας», είπε ακόμη ο Πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ