Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Μου θυμίσατε τον Τσίπρα χωρίς το ταλέντο στο ψέμα και τον λαϊκισμό

Την απουσία της Φώφης Γεννηματά από την αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή σχολίασε στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, “ήρθα σε προ ημερησίας συζήτηση που προκάλεσε η κα Γεννηματά. Το θεωρώ άκομψο όταν έχεις προκαλέσει μία συζήτηση να απουσιάζεις από όλους τους ομιλητές που ακολουθούν τη δική σου ομιλία».

«Ήρθα και τοποθετήθηκα κάνοντας μια απόπειρα να μην διαφωνήσουμε για στοιχεία της πραγματικότητας και να έχουμε ένα ελάχιστο πλαίσιο συνεννόησης» συνέχισε ο πρωθυπουργός για να συμπληρώσει: «Τι εισέπραξα: Από την κα Γεννηματά μαξιμαλισμό, από τον κ. Τσίπρα μηδενισμό, από τον κ. Κουτσούμπα αρνητισμό, από τον κ. Βελόπουλο λαϊκισμό, από τον κ. Βαρουφάκη σουρεαλισμό. Συνεχίζω με τον ελληνικό λαό στο μόνο δρόμο που γνωρίζω, αυτόν του ρεαλισμού», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε άλλο σημείο της δευτερολογίας του ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην κα Γεννηματά υποστήριξε ότι “σε όλες τις μετρήσεις οι ψηφοφόροι του κόμματός σας στηρίζουν τις κυβερνητικές πολιτικές και εσείς χρεώνετε στην κυβέρνηση όλα τα στραβά στον τόπο». Μάλιστα, αναφερόμενος στην πρωτολογία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, επισήμανε «δεν μπορώ να μην αφήσω ασχολίαστη κα Γεννηματά μια φράση. “… με μπίζνες από την Μαξίμου…”. Αλήθεια; Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να ανεβείτε στο βήμα να τα πείτε. Δυστυχώς μου θυμίζετε ολοένα και περισσότερο τον κ. Τσίπρα ως προς τον καταγγελτικό σας λόγο χωρίς όμως το ταλέντο στο ψέμα και τον λαϊκισμό» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ