Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και θα τις κερδίσουμε

Στις επερχόμενες εκλογές αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, επαναλαμβάνοντας ότι αυτές θα γίνουν στην ώρα τους «και θα τις κερδίσουμε».

Μητσοτάκης: Καμία αλλαγή δεν μπορεί να εμποδίζει την αποστολή κρίσιμων βραχιόνων όπως η ΕΥΠ ή η αντιτρομοκρατική – Οι τομές του νομοσχεδίου

«Η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της, είδε ένα πρόβλημα, το διορθώνει. Θεσμικά. Αν καταψηφίσετε ουσιαστικά λέτε όχι στην αναβάθμιση της ΕΥΠ. Λέτε όχι και στη διαφάνεια, και στην απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών» είπε ο πρωθυπουργός ολοκληρώνοντας την ομιλία του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Είμαστε σε προεκλογικό χρόνο αντικειμενικά. Λίγοι μήνες μας χωρίζουν. Το πολιτικό ημερολόγιο είναι ήδη πιο πυκνό, δεν χρειάζεται να το επιβαρύνουμε και με άλλη τοξικότητα. Θα επιμείνω στο διάλογο για μεγάλα, τα κρίσιμα, όχι τα μικρά, τα υποκριτικά» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και θα τις κερδίσουμε. Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας θα σας βοηθήσουν να διασωθείτε την επόμενη ημέρα. Καλό θα ήταν να μην σύρετε άλλο στο βούρκο την Δημοκρατία μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ