Μπογδάνος: Με την Αλεξοπούλου από την Ελληνική Λύση δώσαμε τα χέρια – Οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι ναζιστικές

Η πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αναστασία- Αικατερίνη Αλεξοπούλου φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου, σύμφωνα με τα όσα είπε ο τελευταίος.

Ελληνική Λύση: «Κάθε πρώτη του μήνα δίναμε και 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος» λέει η Αλεξοπούλου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στο MEGA είπε χαρακτηριστικά ότι «έρχονται μαζί μας πλήθος στελεχών. Ακόμη και η κυρία Αλεξοπούλου, η πρώην βουλευτής του κ. Βελόπουλου, την οποία την καλωσορίζουμε, προφανώς και βλέπει ότι η μόνη σοβαρή επιλογή είναι μαζί μας. Με την κυρία Αλεξοπούλου δώσαμε τα χέρια και προχωράμε. Νομίζω ότι ο Μυλωνάκης είναι «στα κάγκελα» με τον Βελόπουλο κι αυτό που θέλει να έχει είναι δημόσιο βήμα, ώστε να υπερασπιστεί την τραυματισμένη του τιμή. Αισθάνεται πολύ αδικημένος, το ξέρω επειδή μίλησα μαζί του. O Μυλωνάκης, νομίζω θα έχει σύντομα μία τηλεοπτική εκπομπή κάπου».

Και πρόσθεσε: «Ο χώρος πάσχει από «προεδρίτιδα», όλοι θέλουν να είναι πρόεδροι εκτός εμού, ήθελα να υπηρετήσω την ”Ένωση”. Αυτήν την στιγμή είμαστε στην «Πατριωτική Ένωση» επτά κόμματα.

Ελληνική Λύση: Αποχωρούν Αλεξοπούλου και Μυλωνάκης μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας

Σχετικά με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Για μένα, αντιθεσμικά και αντισυνταγματικά θα κόψει ο Άρειος Πάγος το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Το λέω αυτό γιατί το άρθρο 51 παράγραφος 3 του Συντάγματος, λέει ότι για να απωλέσει κάποιος το δικαίωμα του ”εκλέγεσθαι”, θα πρέπει να έχει καταδικαστεί αμετάκλητα».

«Οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι ναζιστικές»

Ο κ. Μπογδάνος συμπλήρωσε: «Η τραγωδία του πατριωτικού χώρου στην Ελλάδα είναι ότι έχει συνταυτιστεί με ναζιστές. Οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι… ναζιστές. Όταν όλοι είναι διεθνιστές, κάποιος μπορεί αν είναι εθνικιστής».

Σε ερώτηση αν θα συμμετείχε στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ανέφερε ότι δεν του το επιτρέπουν οι αρχές του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ