Με αγωγή απαντά ο Γιάννος στον Ζήγρα

Με αγωγή απαντά ο Γιάννος στον Ζήγρα

Απάντηση του Γιάννου Παπαντωνίου στον Νίκο Ζήγρα, για όσα δήλωσε ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Realnews για τα εξοπλιστικά.

Η δήλωση του Γιάννου Παπαντωνίου:

«Ζήτησα από τους δικηγόρους μου να κατατεθεί αγωγή κατά του κ. Ζήγρα για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που διατυπώνει σε βάρος μου στη σημερινή έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας REAL NEWS.

Η ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει τον κ. Ζήγρα να αντιληφθεί ότι η ”λογική του μιζαδόρου”, η οποία τον κατευθύνει, είναι διαφορετική από την κοινή λογική, την οποία επικαλείται».

Μεταξύ άλλων ο Ν. Ζήγρας στην συνέντευξη του στη Realnews σημειώνει  «Ο κ.Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ.Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές, αφού δεν βρήκε τίποτα παράνομο». Συμπληρώνει δε ότι «ο κ.Κάντας ενημέρωσε το “δεξί χέρι” του Γιάννου για το σύστημα διακίνησης των μιζών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας”. Μάλιστα ο κ.Ζήγρας σημειώνει με σημασία: «ο άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα και τους πάντες, ο Καμπούρογλου, δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ΄αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος, ο κ.Φουάντ».

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Αγωγή του Γιάννου στον Ζήγρα για τη συνέντευξη στη Realnews

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ