Μαρκόπουλος: Το στοίχημα επετεύχθη

Μαρκόπουλος: Το στοίχημα επετεύχθη

«Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα η Νέα Δημοκρατία παίρνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε ολόκληρη την Ελλάδα», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97.8 και την Κάτια Μακρή.

Ο κ. Μαρκόπουλος έκανε λόγο για ένα «πολύ κακό αποτέλεσμα» για τον ΣΥΡΙΖΑ που, όπως είπε «ακυρώνει το σύνθημα “στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν”».

«Δεν πήγαν όλα τέλεια», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ ωστόσο τόνισε ότι «τα πολιτικά συμπεράσματα λένε ότι το στοίχημα της σταθερότητας και της συνέχισης της προσπάθειας, τουλάχιστον για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, επετεύχθη».

«Επίσης επετεύχθη ένα δεύτερο στοίχημα που είχαμε βάλει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να αποδείξουμε στην κοινωνία ότι το φούσκωμα που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2012 δεν ισχύει πια».

Ο Κώστας Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στην Ρένα Δούρου, όμως υπογράμμισε ότι η«είναι πρώτη επτά μονάδες ποσοστιαίες κάτω από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και το ίδιο ισχύει και για τον κ. Σακελλαρίδη».

«Το μήνυμα το οποίο φαίνεται σήμερα είναι ότι η κρίση στην ελληνική κοινωνία και τα προβλήματα της οικονομίας είναι βαθιά. Ότι πράγματι η κυβέρνηση πρέπει να δει ουσιαστικά το ζήτημα και να κάνει εκείνες τις ανάλογες διαφοροποιήσεις που μπορεί να κάνει στα πλαίσια των δυνατοτήτων στην κοινωνική και οικονομική πολιτική. Αυτό θα το κάνει αυτή η κυβέρνηση και όχι κάποια άλλη αλλά δεν τίθεται θέμα εκλογών», συμπλήρωσε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ