Μαρινάκης: Καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες δηλώσεις Μπέου – Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη

Την καταδίκη των δηλώσεων του Αχιλλέα Μπέου εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το πρωί της Δευτέρας 9/10.

«Με το που έκανε αυτές τις δηλώσεις τις καταδικάσαμε άμεσα και απερίφραστα όπως έχει καθήκον να κάνει κάθε πολίτης. Χθες σε τηλεοπτική εμφάνιση το έκανα εγώ και είδα άλλους δυο υπουργούς τον κ. Χατζηδάκη και τον κ. Πιερρακάκη να τις καταδικάζουν. Από την πρώτη στιγμή έχουμε σταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εκφορά λόγου ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια και δεν νομίζω ότι χωρά οποιαδήποτε αμφισβήτηση και των στελεχών της κυβέρνησης και του κόμματος. Σημασία έχει να στεκόμαστε συνολικά απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και να μην  καταδικάζουμε από τη μία κάποιες συμπεριφορές,  αλλά να ανεχόμαστε στο κόμμα μας μέσα αντίστοιχες ή παρόμοιου τύπου συμπεριφορές», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Οι ύβρεις κατά οποιουδήποτε πολίτη δεν μπαίνουν σε καμία σφαίρα πολιτικής αντιπαράθεσης», είπε στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη και καταδικαστέα τοποθέτηση του κ. Μπέου.

Παράλληλα, όμως, άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας: Εμείς είμαστε απέναντι αλλά όταν καταδικάζεις τις συμπεριφορές Μπέου πρέπει να μην ανέχεσαι τις συμπεριφορές Πολάκη που μετά το σκίτσο ενός σκιτσογράφου τον παραπέμπει στην χλεύη των πολιτών.

«Δεν προσπαθώ να κάνω συμψηφισμό, αλλά πρέπει να είμαστε συνολικά απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ