Μαριέττα Γιαννάκου: Τίμησαν την μνήμη της στη Βουλή – Οι ΦΩΤΟ με τα λουλούδια στο άδειο έδρανο

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Αυτή ήταν η πρώτη συνεδρίαση, μετά την απώλεια της Μαριέττας Γιαννάκου, γεγονός που επισημάνθηκε από τον πρωθυπουργό και άλλους ομιλητές.

Μία ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα τοποθετήθηκε από νωρίς στο άδειο έδρανο της Μαριέττας Γιαννάκου, μία κίνηση συμβολική στη μνήμη της πρώην υπουργού της ΝΔ.

Μαριέττα Γιαννάκου - λουλούδια

Μαριέττα Γιαννάκου -λουλούδια

Ο Γιώργος Μυλωνάκης, ο γενικός γραμματέας της Βουλής, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα λουλούδια που τοποθετήθηκαν στο έδρανο της Μαριέττας Γιαννάκου, κατά τη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια.

“Λίγα λουλούδια για τη Μαριέττα σήμερα στη Βουλή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στην απώλεια μιας σπουδαίας πολιτικού που αφήνει πίσω της σπουδαία παρακαταθήκη”, γράφει ο κ. Μυλωνάκης.

Η Μαριέττα Γιαννάκου πέθανε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 70 ετών. Επί ένα μήνα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

Η βουλευτής της ΝΔ είχε βεβαρημένο ιστορικό υγείας και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Πριν από το ατύχημα, είχε νοσήσει με κορονοϊό και είχε νοσηλευτεί στην εντατική του “Ευαγγελισμού” για αρκετό διάστημα.

Η Μαριέττα Γιαννάκου έπεσε από το αναπηρικό της αμαξίδιο και χτύπησε στο κεφάλι. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρίθηκε ότι στη συνέχεια έπρεπε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια σε αυτή την μάχη και εξέπνευσε την Κυριακή.

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ