Μάντζος στον Realfm 97,8: Στηρίζουμε τα αιτήματα των αγροτών – Η κυβέρνηση να μην κρύβεται πίσω από τις Βρυξέλλες

«Ήταν ειρηνική η συγκέντρωση μπροστά στη Βουλή με κοινωνική ευαισθησία, γιατί είναι η κλιμάκωση ενός αγώνα 4 εβδομάδων σε πολλά μπλόκα που δεν διαίρεσαν τη χώρα και είχαν την κοινωνία στο πλευρό τους οι αγρότες» τόνισε ο Δημήτρης Μάντζος στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Στηρίζουμε τα αιτήματα των αγροτών» σχολίασε. «Η κυβέρνηση να μην κρύβεται μόνο πίσω από τις Βρυξέλλες, έχει και δικές τις αποκλειστικές, εθνικές ευθύνες για την ασυδοσία, για την φορολογική αδικία, την ενεργειακή φτώχεια και ας μην κρύβεται πίσω από τις Βρυξέλλες για δικές της ευθύνες» πρόσθεσε.

«Η προσέγγιση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν είναι η δέουσα από την κυβέρνηση, το σχέδιο νόμου δεν κατατείνει σε έναν ολιστικό διάλογο για την παιδεία από πάνω προς τα κάτω. Εμείς προτάσσουμε την υποστήριξη του δημόσιου πανεπιστημίου ως μοχλού κοινωνικής κινητικότητας» ανέφερε.

«Παρατηρούμε τις δημοσκοπήσεις με μεγάλο σεβασμό. Βλέπουμε μια τάση εμπέδωσης του κινήματός μας στη δεύτερη θέση δημοσκοπικά. Προφανώς δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός μας, να προσπεράσουμε το ΣΥΡΙΖΑ. Σκοπός του κινήματός μας είναι να δυναμώσει τις προοδευτικές φωνές που ζητούν αλλαγή πολιτικού παραδείγματος, αλλαγή τρόπου άσκησης της πολιτικής» επεσήμανε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ