Κόκκαλης στον Realfm 97,8: Βιάστηκαν κάποια στελέχη να θέσουν μια υποψία πρότασης μομφής για τον Κασσελάκη

«Έγινε το αδιανόητο χθες, ως βουλή και εξεταστική επιτροπή ζητήσαμε επισήμως την ποινική δικογραφία από την Λάρισα από τον εφέτη ανακριτή και ενώ δεν έχει έρθει ακόμη, έπεσε η αυλαία. Στερείται της ελάχιστης νομιμότητας» δήλωσε ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.

«Εμείς επιφυλασσόμεθα αν θα εκδώσουμε πόρισμα εφόσον δεν είχαμε την δικογραφία και δεν είχαμε μάρτυρες. Πρέπει να τα ψάξουμε όλα. Σας μιλάω ως εισηγητής. Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να ψαχτούν όλα και όταν λέω όλα εννοώ την 717 και τις παρατάσεις» τόνισε.

Αναφορικά με την πορεία των αγροτών σημείωσε πως «Ήταν ένα ειρηνικό συλλαλητήριο. Η κοινωνία είναι με τους αγρότες. Πρέπει συντονισμένα και οργανωμένα η κυβέρνηση, κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό, να ξεκινήσει έναν διάλογο εκεί που πάσχει η κοινή αγροτική πολιτική», προσθέτοντας πως η κυβέρνηση θα μπορούσε να θεσμοθετήσει ως μόνιμο μέτρο το αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο.

Για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν είμαι άνθρωπος του κομματικού σωλήνα. Για ένα πράγμα που στήριξα τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν πως δεν είχε κομματικά παράσημα. Και αυτό είναι προς τιμήν του. Το πιστώνεται. Ήταν λάθος κάποιων να θέσουν πρόωρα, υποτίθεται, πρόταση μομφής. Καταλαβαίνω την αγωνία των στελεχών για την δημοσκοπική πτώση του κόμματος. Όμως, ήταν πολύ νωπή η εντολή. Η εντολή ήταν ανανέωσης και αλλαγών στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτός ήταν ο στόχος. Το να θέτεις ένα ερωτηματολόγιο δεν είναι κακό πράγμα, ούτως ή άλλως δεν θα συζητηθεί. Σαν κίνηση είναι σημαντική το να ακούς τα μέλη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκκαλης.

«Βιάστηκαν κάποια στελέχη να θέσουν μια υποψία πρότασης μομφής για τον Κασσελάκη» επανέλαβε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ