Μανιάτης:Ο Σκανδαλίδης είχε προτείνει κομματική γραμμή

 Μανιάτης:Ο Σκανδαλίδης είχε προτείνει κομματική γραμμή

«Ο Κώστας Σκανδαλίδης πρότεινε να συνεδριάσει η ΚΟ να παρθεί μία απόφαση για την στάση του κόμματος στην ψήφιση των μέτρων», δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης, επιβεβαιώνοντας όσα είχε υποστηρίξει νωρίτερα ο Πάρης Κουκουλόπουλος, στην εκπομπή της Κάτιας Μακρής, στον Real Fm.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ προσωπικά είχα δηλώσει ότι δεν πρέπει να πάμε με κομματική πειθαρχία. Στη συνέχεια ο Κώστας Σκανδαλίδης πρότεινε να συζητήσουμε μεταξύ μας και να παρθεί μία απόφαση από την ΚΟ και αυτή η απόφαση να γίνει αποδεκτή και σεβαστή από την όποια μειοψηφία».

Πρόσθεσε επίσης ότι ο κ. Σκανδαλίδης «είχε εισηγηθεί να είναι σε ένα άρθρο όλες οι ρυθμίσεις».

Ωστόσο, απέφυγε να σχολιάσει την απόφαση του Κωώστα Σκανδαλίδη να μην παραστεί στην ψηφοφορία τονίζοντας ότι «είναι ένα στέλεχος που έχει μια σημαντική πορεία, τον σέβομαι, τον εκτιμώ, είναι σύντροφός μου».

Σχολιάζοντας την καθυστέρηση της απόφασης για την Ελλάδα από τους Ευρωπαίοιυς, ο Γιάννης Μανιάτης έκανε λόγο για «παραλογισμό που υφίστανται η Ελλάδα».

«Δεν είναι δυνατόν να ξέρουν ότι έχουμε εξαντλήσει όλες τις αντοχες, να ξέρουν ότι το πολιτικό σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης, η δημοκρατία κινδυνεύει και να μην παίρνουν μια απόφαση η οποία θα μας βοηθήσει», υπογράμμισε.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ