Μάκης Βορίδης: Μπορεί να έχουμε εκλογές πριν από το Πάσχα – Η πιο πιθανή ημερομηνία

Πιθανόν πριν από το Πάσχα θα γίνουν οι εκλογές, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μάκης Βορίδης.

Πότε θα γίνουν οι εκλογές – Η πιθανή ημερομηνία

«Να υπολογίσετε ένα καθαρό διάστημα δύο μηνών από την χρονική στιγμή που αποφασίζει ο Πρωθυπουργός να διαλύσει την Βουλή για την όλη διαδικασία» δήλωσε μιλώντας στο Mega ο υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας πως ενδεχομένως πριν από το Πάσχα θα στηθεί η πρώτη κάλπη και πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις θα γίνει ο δεύτερος γύρος, αν χρειαστεί.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν συγκεκριμένα για τις 26 Μαρτίου, ο κ. Βορίδης απάντησε πως «αυτό είναι ένα ενδεχόμενο».

Ευρωεκλογές: Σκέψεις για επιστροφή της λίστας – Τι εξετάζεται στη «σκιά» του Qatar Gate

Μάκης Βορίδης: Τι είπε για την υπόθεση της Εύας Καϊλή

Σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή και την απόφαση να παραμένει προφυλακισμένη, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε: «Κρίθηκε ύποπτη φυγής και επιπλέον κρίθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος απαγωγής της από Καταριανούς πράκτορες, το όποιο βρήκα μια προχωρημένη σκέψη από τον Εισαγγελέα».

Στο ζήτημα εάν η προφυλάκιση της κα Καϊλή ενέχει και ένα πολιτικό μήνυμα ο κ. Βορίδης τόνισε: «Θέλω να ελπίζω ότι οι δικαστές οπουδήποτε δεν κρίνουν με τέτοια κριτήρια. Αν αρχίσουμε και βάζουμε πολιτικά κριτήρια στην απόφαση των δικαστών φαλκιδεύεται η έννοια της δικαιοσύνης».

«Σταυρόλεξο» η ημερομηνία για τις εκλογές

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ