Λοβέρδος στον Realfm 97,8: Θα συναντηθώ με τον Μπελέρη στην φυλακή – Θα υπερκαλύψουμε το 3% στις ευρωεκλογές

Ο πρόεδρος του κόμματος “Δημοκράτες”, Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Τοποθετούμαστε στον χώρο του κέντρου χωρίς τα προσδιοριστικά. Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει έντονη στροφή προς τα αριστερά, ταυτιζόμενο σε κρίσιμα θέματα με τα 5 κόμματα της αριστεράς. Η στροφή που έκανε πχ. στα απογευματινά χειρουργεία, στην επιστολική ψήφο και στα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά ΑΕΙ έχει σαφέστατη απόκλιση από το ΠΑΣΟΚ των τελευταίων δεκαετιών. Αφού η ΝΔ έχει προσελκύσει και το 2019 και το 2013 ψηφοφόρους της δικής μας παράταξης, υπάρχει τεράστιο κενό στον χώρο του κέντρου, που τον καταλαμβάνει ο κ. Μητσοτάκης» είπε αρχικά.

«Θα υπερκαλύψουμε το 3%, αλλά θέλω να πω και εγώ στους πολίτες, καθώς θα είμαι υποψήφιος σε όλη την Ελλάδα, ότι έχουν ευκαιρία αν εκτιμούν τις απόψεις μας να μας δώσουν μια ώθηση προς τα μπρος. Δεν θα κατσικώνομαι και εγώ στον σβέρκο του κάθε πολίτη» πρόσθεσε.

«Τα ποσοστά που μας δίνουν οι δημοσκοπήσεις 10 ημέρες μετά, είμαστε ανάμεσα στο 2% και το 3%» σημείωσε.

«Το μισό μας ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο. Με οδηγεί στο να μπορώ να σας πω ότι θα είναι μια άλλη όψη της πολιτικής, θα είναι εκπρόσωποι της κοινωνίας» αποκάλυψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Συζήτηση για την ένταξή μου στη ΝΔ δεν είχε γίνει ποτέ» επεσήμανε.

«Θα συναντηθώ με τον κ. Μπελέρη σε λίγο, γιατί είναι αδίκως στη φυλακή. Η Αλβανία δεν είναι έτοιμη από θεσμικής πλευράς να ενταχθεί στην ΕΕ» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ