Λοβέρδος στον Realfm 97.8: Κάποιοι ζητούσαν χάρες από την Εύα Καϊλή και τώρα υψώνουν το δάχτυλο

«Είναι δυσάρεστη έκπληξη, είναι σοκ. Ένας άνθρωπος καταστρέφεται, ενώ τα είχε όλα», σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τις αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή. «Περιμένω να ακούσω και την πλευρά της, μέσω του δικηγόρου της. Αν δεν μιλήσει ο δικηγόρος της, δεν μπορούμε να μιλάμε από νομικής πλευράς για βεβαιότητα», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μαρίας Αναστασοπούλου.

Εύα Καϊλή: Στο μικροσκόπιο η εταιρεία real estate που ίδρυσε πριν από έναν μήνα με τον σύντροφό της

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις που είχε κάνει η Εύα Καϊλή πριν από λίγο καιρό για το Κατάρ, είπε: «Την άκουσα εμμέσως, μου τη μετέφεραν, ήταν ακατάληπτη. Δεν έβγαζε νόημα, γιατί ξέραμε ότι για να γίνουν όλα αυτά τα γήπεδα στο Κατάρ, είχαν θυσιαστεί ζωές, είχαν γίνει πολλά εργατικά δυστυχήματα. Μας παραξένεψε πολιτικά, δεν πήγαινε όμως το μυαλό μας σε όλα τα υπόλοιπα».

Ο κ. Λοβέρδος άφησε αιχμές για κάποιους που βγαίνουν τώρα και «κουνούν το δάχτυλο», καλώντας τους να είναι πιο συγκρατημένοι. «Πολλοί από αυτούς που φλέρταραν την Καϊλή, την πλησίαζαν και της ζητούσαν πράγματα, έχουν βγει με το δάχτυλο σηκωμένο. Αυτούς τους θεωρώ υποκριτές. Να μας κάνουν τη χάρη», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε τι ήταν ακριβώς αυτό το οποίο ζητούσαν από την Εύα Καϊλή, έκανε λόγο και για «πολιτικές χάρες».

Εύα Καϊλή: Εκτινάχθηκαν οι καταθέσεις της μέσα σε τρία χρόνια – Δείτε τα πόθεν έσχες

Απαντώντας στην κριτική που ασκείται για καθυστέρηση στη διαγραφή της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λοβέρδος, είπε: «Όσοι κάνουν κριτική για αργοπορία να θυμηθούν τι έγινε την Παρασκευή. Το μάθαμε την Παρασκευή. Ο κ. Ανδρουλάκης τη διέγραψε πριν να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Ήταν γρήγορος, όσοι του λένε ότι καθυστέρησε λένε βλακείες».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το θέμα, σημειώνοντας ότι δεν θέλει να ερμηνεύσει κανέναν.

Le Soir: Πώς ξετυλίχθηκε το «κουβάρι» για το Qatar Gate – Η έρευνα στο σπίτι της Καϊλή και το «πακέτο» των 750.000 ευρώ

«Αν ερμηνεύσω τον πρόεδρο, ό,τι και να πω, μια λέξη θα βρουν για να πουν ότι είμαστε σε κόντρα με τον Ανδρουλάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν αυτή η υπόθεση θα επηρεάσει αρνητικά το ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε: «Κακό δεν μας κάνει, επειδή θα περάσουν μήνες μέχρι τις εκλογές και επειδή θα δώσουμε μάχη άνευ όρων μετά τις 15 Γενάρη. Αν οι εκλογές ήταν την Κυριακή δεν θα με ρωτούσατε, θα ήταν αυτονόητο».

Ερωτηθείς γιατί αναφέρεται συνέχεια σε αυτή την συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς και την Κυριακή δήλωσε ότι «από τις 15 Ιανουαρίου και μετά θα με δείτε όπως με θυμόσαστε από το παρελθόν», απάντησε: «Γιατί ο πολιτικός χρόνος συμμαζεύτηκε πολύ. Έχουμε ένα απώτατο όριο τον Ιούνιο και κάθε πολιτικός μπορεί να κάνει εκτιμήσεις, εγώ έχω κάνει τις δικές μου. Εγώ πιστεύω ότι η Κυριακή των Βαΐων ή η προηγούμενη Κυριακή από αυτήν, είναι οι κατάλληλες Κυριακές για τον πρώτο γύρο και άρα ένας βουλευτής που έχει μια εμπειρία όπως είμαι εγώ, πρέπει να αρχίσει να τρέχει. Και εγώ αυτό το έχω προσδιορίσει μετά του Αγίου Ιωάννου».

Ακούστε όλα όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον Realfm 97,8

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ