Κρέτσος: Αλαζονεία και ύβρις από τους δικαστές του ΣτΕ

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος κρατάει ψηλά τους τόνους στην κόντρα που άνοιξε η κυβέρνηση με τη Δικαιοσύνη.

Με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών στρέφει εκ νέου τα βέλη του με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κρέτσος σημειώνει ότι οι αποφάσεις του ΣτΕ και των δικαστηρίων είναι δεσμευτικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αξίζουν τον σεβασμό των πολιτών.

Παράλληλα, σημειώνει ότι η απόφαση του ΣτΕ επί της ουσίας, ζητεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο να παραμείνει θολό. «Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού δεν έχουμε πλέον κανονικές και οριστικές άδειες λειτουργίας» αναφέρει.

Σε άλλο σημείο δε επισημαίνει: «το ΣτΕ διατάσσει το δημόσιο να επιστρέψει 258 εκατομμύρια σε έχοντες και κατέχοντες και δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να ασκήσει κοινωνική πολιτική με τα χρήματα που απέφερε η διαγωνιστική διαδικασία του Αυγούστου». 

«Μπορεί κάποιοι δικαστές του ΣτΕ να είναι υπεράνω χρημάτων, αλλά αυτό ενδεχομένως να συνιστά αλαζονεία και ύβρι στο 30% των πολιτών της χώρας που βιώνει συνθήκες φτώχειας και οικονομικής ασφυξίας» προσθέτει.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του κ. Κρέτσου στην Εφημερίδα των Συντακτών:

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης: 

Το ΚΚΕ για την 28η Οκτωβρίου

Το tweet του Αδωνι για την 28η Οκτωβρίου και τις επιλογές της ΕΡΤ

Ζαχαριάδης: Ο νόμος Παππά πρέπει να συνεχιστεί, με αλλαγές

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.