Κουτσούμπας: Προσπαθώ να είμαι κοντά στην σύζυγο και στην κόρη μου

Ο Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την οικογένειά του.

«Προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι κοντά στην σύζυγο. Ε φυσικά τώρα και η κόρη είναι μεγάλη. Έχει τελειώσει τις σπουδές της, έχει κάνει τα μεταπτυχιακά της. Δουλεύει αναπληρώτρια σε νηπιαγωγείο… Σιγά σιγά παίρνει τον δρόμο της», είπε ο κ. Κουτσούμπας αναφερόμενος στην οικογένειά του.

Το περιστατικό με την κόρη του όταν μοίραζε φυλλάδια

Μάλιστα, ο ΓΓ του ΚΚΕ προέβη και στην αποκάλυψη ενός περιστατικού, το οποίο αφορά στην κόρη του.

«Όταν ήταν στο πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, έτυχε σε μια εξόρμηση που είχε με ανακοινώσεις, προκηρύξεις και τέτοια και της λέει μια κυρία εκεί “αα σας κοροϊδεύει αυτός ο Κουτσούμπας ο καινούριος που μπήκε στη θέση της Παπαρήγα. Και αυτός έχει την κόρη του στην Αμερική σε κολέγια και σπουδάζει, όπως έχει και η Παπαρήγα και κάτι τέτοια”. Λέω “τι της είπες;” Λέει δεν της είπα τίποτα. Την καταχέριασαν οι υπόλοιποι σύντροφοι που ήταν εκεί, τι να της πω;” Λέω: “Δεν της είπες ότι εγώ είμαι η κόρη του Κουτσούμπα και είμαι εδώ και σπουδάζω εδώ;”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ