Κουμουτσάκος: Η Δημοκρατία και ο πλουραλισμός δεν έχουν τιμή

«Όποια κι αν είναι η απόφαση του ΣτΕ η ΝΔ πιστεύει ότι το τηλεοπτικό τοπίο δεν ρυθμίζεται δημοκρατικά και ορθολογικά από το νόμο Παππά», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ��ιλώντας στην τηλεόραση Action 24.

«Η Δημοκρατία και ο πλουραλισμός δεν έχουν τιμή. Είναι θεμελιώδη στοιχεία του πολιτεύματός μας. Δεν χωράνε εκπτώσεις», ανέφερε.

Ο κ.Κουμουτσάκος έθεσε και το πάλι το θέμα των πρόωρων εκλογών υπογραμμίζοντας πως «ξέρουμε ότι διεκδικούμε μια δύσκολη διακυβέρνηση, ζητώντας εκλογές, αλλά η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή για να βγει από το αδιέξοδο».

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ανέφερε πως η κυβέρνηση «έχει πρόβλημα με τους θεσμούς, κάθε φορά που δεν συμφωνούν μαζί της. Είναι φαίνεται θέμα πολιτικής αρχής». Ενώ για το ΔΝΤ τόνισε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ΔΝΤ στη λογική μονά ζυγά. «Κάθε μέρα κυκλοφορούν με άλλη άποψη. Ας αποφασίσουν τι θέλουν.

Όσον αφορά τη ρύθμιση του χρέους ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε πως «δική μας ήταν η στρατηγική μείωσης του χρέους. όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά και συμφωνούμε στη ρύθμισή του, όχι όμως στην παραπλάνηση των πολιτών», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουμουτσάκος για τον Γεωργιάδη: Ήταν μία λάθος δήλωση

Παππάς: Τα δικαστήρια κρίνουν και δεν νομοθετούν

ΣτΕ: Αύριο η απόφαση για τις άδειες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ