Κώστας Καραμανλής: Τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στο ότι χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές

«Η πατρίδα μας, δυστυχώς, βιώνει μία εθνική τραγωδία, τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στο ότι χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές» τόνισε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παρέδωσε σήμερα το πρωί την σκυτάλη του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Παραιτήθηκε ο Yπουργός Mεταφορών Κώστας Καραμανλής

Ο Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε χθες, μετά την ανείπωτη τραγωδία με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

«Όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, όλα θα ερευνηθούν με τον πιο αντικειμενικό και διαφανή τρόπο», τόνισε ο Κώστας Καραμανλής στις δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Πάντα οι απερχόμενοι υπουργοί κάνουν έναν απολογισμό του έργου τους, θα μου επιτρέψετε να μην το κάνω. Το αν έγιναν πολλά ή λίγα δεν θα το δούμε τώρα, μία τέτοια ημέρα πένθους».

Καραμανλής για Τέμπη: Δεν θα αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί

Αναφερόμενος στον διάδοχό του, είπε: «Το ότι στη θέση του υπουργού αναλαμβάνει ένας άξιος επιστήμονας, όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ενισχύει ακόμη τη βεβαιότητα ότι η έρευνα θα είναι ενδελεχής και τα αίτια του δυστυχήματος θα εντοπιστούν με ακρίβεια».

Κλείνοντας, ο απερχόμενος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών ευχήθηκε στον Γιώργο Γεραπετρίτη «καλή δύναμη στα νέα δύσκολα καθήκοντά του», ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους στο υπουργείο Μεταφορών, αλλά και τον Πρωθυπουργό «για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει». Εξέφρασε, δε, εκ νέου «τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και τις πιο θερμές μου ευχές στους τραυματίες που δίνουν την δική τους μάχη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ